Zpět k nabídce

Prodej bytu 3+kk po rekonstrukci s lodžií a sklepem, 81 m2, Nechvílova 1857/6, Praha 4 - Chodov

8 690 000Kč

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele, bych si vám rád dovolil nabídnout ke koupi tento atraktivní, světlý a perfektně dispozičně řešený byt 3+kk o podlahové ploše 72,1 m2 na pražském Chodově, ke kterému náleží ještě východně orientovaná zasklená lodžie o velikosti 6,7 m2 a navíc sklep 2,6 m2, který je umístěný v suterénu domu. Jinak konkrétní výměry jednotlivých místností naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Byt je po kompletní rekonstrukci a nachází se ve 2.nadzemním podlaží (1.patře) panelového domu s výtahem, konkrétně v ulici Nechvílova 1857/6.

Co se týká zařízení a vybavení bytu, tak jak jsem již zmínil, je po kompletní a velmi zdařilé rekonstrukci, která proběhla v minulém roce. Jsou zhotoveny nové rozvody elektřiny, vody i odpadu, byla položena velice kvalitní vinylová podlaha ve všech obytným místnostech a vstupní hale. Jinak ve zbylých částech, tedy nově vybudované komoře o velikosti 2 m2, dále v koupelně s prostorným sprchovým koutem a na samostatné toaletě, je položena dlažba. Samozřejmostí jsou plastová okna s vnitřními žaluziemi, u ložnice a dětského pokoje jsou navíc i venkovní rolety.. Byt disponuje i kvalitními bezpečnostními vstupními dveřmi a v rámci nákladné rekonstrukce byly zhotoveny v celém bytě nové dveře s obložkovými zárubněmi, a to ve vysokém standardu v bílé barvě od firmy SAPELI. Vyjma již zmíněného sklepa a komory, tvoří úložný prostor ještě vestavěná skříň v chodbě a volně stojící. skříň v ložnici.. Závěrem se dostávám ke kuchyňskému koutu, který je kompletně vybaven vestavěnými spotřebiči, tedy pečící troubou, indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou, digestoří, myčkou nádobí, granitovým dřezem a lednicí s mrazákem.

Za velký benefit tohoto bytu považuji to, že má okna na obou stranách, tedy východní i západní, což zajišťuje jeho světlost a vzdušnost.

Co se týká domu, tak ten je zateplen, má nový moderní výtah, čipové otevírání vchodových dveří, zrenovované chodby a navíc je zde perfektně fungující a hospodařící SVJ.

Určitě bych chtěl zmínit ještě náklady na bydlení, kdy jsou v současnosti měsíční poplatky ve výši 5.787.,- (včetně FO) + záloha na elektrickou energii.. Velkým bonusem je i to, že do bytu je zavedený internet optickým kabelem s možností výběru dodavatele.

Dostávám se k občanské vybavenosti a dopravní dostupnosti, kdy je v pěší vzdálenosti 3 minut od domu zastávka autobusu č.177 Volha, ze které se dostanete za další 4 minuty na metro C Chodov, kde se nachází i obchodní centrum Westfield se všemi nákupními možnostmi. V blízkosti domu je i MŠ Hroncova a ZŠ Campanus, supermarket Lidl a mnoho dalšího. V kombinaci se spoustou zeleně v okolí, považuji toto místo za skvělou volbu při hledání budoucího bydlení pro váš spokojený život.

Ohledně prohlídky mě kontaktujte kdykoliv a samozřejmostí je i pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Základní údaje

Evidenční číslo7409
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena8 690 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNechvílova, Praha 4, Praha 11, Chodov, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 4, Chodov
GPS latitude50.022032
GPS longitude14.497223

Vlastnosti, volby

Umístění v obciSídliště
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítě230V, Internet, TV kabel, Voda, pitná, Kanalizace
VybaveníZařízeno částečně nábytkem, Bytové jádro zděné, Výtah, Lodžie, Sklep
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Metro, MHD, Silnice, Vlak, Tramvaj
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Obytná81 m2
Užitná81 m2
Podlahová72 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP8