Zpět k nabídce

Prodej bytu 3+kk s balkónem, 2 garážová stání a sklep, 90 m2, Bermanova 1007/11,, Praha 9 - Čakovice

9 790 000Kč

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení pana majitele, vám nabízím ke koupi tento atraktivní a skvěle dispozičně řešený byt 3+kk v pražských Čakovicích o podlahové ploše 76,4 m2, ke kterému náleží velkorysý, jihozápadně orientovaný balkón o velikosti 12,1 m2, dále prostorný sklep 2,3 m2 a ještě garážové stání (umístěné v tomto domě). Konkrétní výměry jednotlivých místností naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se ve 4. nadzemním podlaží BD z roku 2017, který byl postaven v rámci úspěšného developerského projektu Čakovický park, a to konkrétně v ulici Bermanova 1007/11.

Velkým benefitem je to, že pan majitel má ve vlastnictví ještě jedno garážové stání, které se nachází přímo v protějším domě (Bermanova 1009/10), takže v případě zájmu o koupi bytu s oběma vnitřními parkovacími stáními, by byla celková prodejní cena ve výši 10.290.000,-. Není to samozřejmě podmínkou, takže v případě zájmu pouze o jedno garážové stání zůstává prodejní cena ve výši 9.790.000,-.

Co se týká vybavení a zařízení, tak v bytě jsou plastová okna s izolačními dvojskly, podlaha je v obytných místnostech a vstupní hale plovoucí laminátová, v koupelně a na toaletě je položena dlažba. Úložný prostor je zde řešen s velkým důmyslem a je využitý na 100%, kdy je k dispozici jednak velmi prostorná vestavěná skříň ve vstupní hale, další je v ložnici a v rámci koupelny je zhotovený další praktický úložný prostor, ve kterém je umístěna nad sebou pračka a sušička. Největší dominantou bytu je krásná, kompletně vybavená kuchyňská linka kvalitními vestavěnými spotřebiči, na kterou navazuje velkorysý pracovní ostrůvek s integrovanou indukční varnou deskou, nad kterou se nachází designová digestoř.

Zvlášť bych zmínil, že všechny 3 obytné místnosti mají instalovanou klimatizaci !!!

Momentální měsíční náklady na bydlení jsou ve výši 6.417,- (včetně FO) + záloha na elektřinu. K dispozici je i internet od firmy Connect plus vedený optickým kabelem.

Dále se dostávám k občanské vybavenosti, která je jedním slovem perfektní. Přímo na sídlišti je nová mateřská školka, obchod s potravinami, restaurace a nedávno se tu otevřel supermarket LIDL, který je jen pár kroků od domu a v pěší dostupnosti je i Hypermarket Globus. Otevřena byla i nová budova ZŠ Edvarda Beneše a k dispozici jsou v rámci Čakovic i další mateřské školky. Mimo jiné je zde spousta dětských hřišť pro nejmenší, sportovišť, byl vybudován krásný skatepark a venkovní posilovna. Na procházku můžete jít do přilehlého Zámeckého parku se dvěma rybníky, Zámeckým a Cukrovarským, který je vhodný i k rybaření.

V bezprostřední blízkosti domu je konečná autobusu 136, kterým se dostanete na metro Letňany C za 12 minut a metro Vysočanská B za 20 minut. Velmi pohodlné je z Čakovic i cestování vlakem, kdy jste v centru ze stanice Nádraží Čakovice také za cca 20 minut.

Ohledně osobní prohlídky mě kontaktujte kdykoliv a samozřejmostí je pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.


Základní údaje

Evidenční číslo7402
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena9 790 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBermanova, Praha 9, Praha-Čakovice, Čakovice, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 9, Čakovice
GPS latitude50.15649
GPS longitude14.516827

Vlastnosti, volby

Umístění v obciSídliště
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěInternet, Kanalizace, Voda, pitná, TV kabel, Klimatizace, 230V
VybaveníBytové jádro zděné, Sklep, Zařízeno částečně nábytkem, Výtah, Bezbariérový přístup, Parkování, Garáž, Balkon
CharakteristikaBezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny, Novostavba
Vybavenost okolíÚřady, Zdravotnická zařízení, Školka, Škola, Supermarket, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Metro, MHD, Silnice, Trolejbus, Vlak
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Obytná90 m2
Podlahová76 m2
Balkon12 m2
Sklep2 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP5
Počet park. stání2