Zpět na přehled

Prodej rodinného domu 4+kk s obytným zahradním domem, 111 m2, pozemek 970 m2, Nádražní 446, Pernink

Evidenční číslo: 7401
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Nádražní, Pernink, Karlovy Vary
Cena: 9 990 000Kč
Poznámka k ceně: Včetně provize a právního servisu
9 990 000Kč

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele, si vám dovoluji nabídnout ke koupi tento atraktivní, dvoupodlažní rodinný dům z roku 2011, který je dispozičně řešen jako 4+kk o podlahové ploše 91 m2 (celková užitná plocha včetně terasy a balkonu je 111 m2). Byl postaven na velkorysém, rovinatém pozemku o výměře 970 m2 a náleží k němu ještě velice praktický obytný zahradní dům, tzv. Weekendbox o dispozici 2+kk s užitnou plochou 37 m2 a vše výše popsané najdete v malebné obci Pernink, konkrétně v ulici Nádražní 446. Jinak veškeré výměry a dispozice domu naleznete v přiloženém půdorysu.

Co se týká vybavení a zařízení, tak ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem vody, na který je napojeno teplovodní podlahové topení, které je instalované v celém domě. Další možnost vytápění nabízejí krbová kamna, umístěná v obývacím pokoji. Podlahovou krytinu tvoří v obytných částech designové PVC (ideální vodivost tepla v kombinaci s podlahovým topením) a v koupelnách a na WC je položena dlažba. Samozřejmostí je kompletně vybavená kuchyňská linka kvalitními vestavěnými spotřebiči.

Z konstrukčních prvků bych rád zmínil stavební systém CEPOL THERMO I, ze kterého jsou postaveny svislé konstrukce, kdy se prakticky jedná o expandovaný polystyrén o rozměrech 1000 x 250 x 250 mm, ze kterého se postaví tzv. ztracené bednění a vylévá se polotekutým betonem B 20 s maximální zrnitostí 8 mm a vytvoří tak kompaktní stěnu s oboustrannou tepelnou a zvukovou izolací. Vnitřní strana stěny je ukončena sádrokartonem a omítkou, venkovní strana perlinkou a vnější omítkou. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem, střecha je plechová. Detailní informace přímo z projektové dokumentace můžu poskytnout na osobní prohlídce.

Jinak dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, tedy obecní vodovod a spádovou kanalizaci, plynovod a elektřinu. Stejně tak i Weekendbox je napojen na vše vyjma plynu a disponuje obývacím pokojem s vybaveným kuchyňským koutem a krbovými kamny, dále koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, chodbou s úložným prostorem a ložnicí.

Velikou výhodou je, že Pernink disponuje kompletní občanskou vybaveností, jako je základní a mateřská škola, zdravotní středisko, pošta, obchod s potravinami, spousta restaurací atd. na své si zde přijdou i příznivci jak zimních tak letních sportů, kdy je přímo v rámci Perninku několik sjezdovek, případně delší sjezdovky jsou na nedalekém Klínovci a okolí přímo vybízí i ke krásným vyjížďkám na kole, můžu jen doporučit. A dalším benefitem je, že v pěší dostupnosti od domu, přímo nad sjezdovkou, je i vlaková stanice...

Ať už si vyberete tento krásný dům s Weekendboxem z důvodu investičního, rekreačního nebo trvalého bydlení, tak jsem přesvědčený, že to bude vždy správná volba.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat kdykoliv a samozřejmostí je i pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.




Základní údaje

Evidenční číslo7401
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena9 990 000
Měna
Poznámka k ceněVčetně provize a právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNádražní, Pernink, Karlovy Vary
AdresaPernink
GPS latitude50.367856
GPS longitude12.775509

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovySkeletová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěKanalizace, 230V, Internet, Plyn, Voda, pitná
VybaveníParkování, Terasa, Balkon, Zařízeno nábytkem, Bytové jádro zděné, Zahrada
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíPošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Silnice, Vlak
Možnosti topeníPodlahové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná, Rekreační
Elektro230V

Plochy

Obytná111 m2
Užitná111 m2
Podlahová91 m2
Zahrada868 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2
Počet pokojů4

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jan Vesecký